Voedselveilige, hersluitbare tape

Samen met onze partner Supertape bieden wij de juiste oplossing aan voor uw toepassing.
Een verpakking met een hersluitbare tape stimuleert de consumptie van kleinere porties, verlengt de versheid van uw product, voorkomt voedselverspilling en vermindert het volume verpakkingsafval. Uw klanten erkennen de waarde van een hersluitbare voedselverpakking, omdat deze makkelijker in het gebruik, milieuvriendelijker en gezondheidsbewuster is. Hersluitbaarheid maakt uw verpakkingen aantrekkelijker en onderscheidender.


 

Voordelen

Voorwaarde voor een hersluitbare verpakking is een betrouwbare werking. De verpakking moet snel en makkelijk te openen én stevig te hersluiten zijn. In samenwerking met de lijmspecialist en tapeproducent Supetape verstaan wij de kunst van het hersluiten als de beste. Wij ontwikkelden 2 tape-oplossingen voor het hersluiten van productverpakkingen met de volgende 6 voordelen:

 1. langere versheid en houdbaarheid van uw product
 2. snel en makkelijk te openen productverpakkingen
 3. extra communicatiekracht door bedrukking tape
 4. veilig bij (in)direct contact met voedingsmiddelen
 5. minder verpakkingsmateriaal en voedselbesparend
 6. snel, makkelijk en voordelig inline aan te brengen 


Passend bij uw verpakking

Na het kiezen van de beste tape-oplossing voor uw productverpakking, selecteren we een drager en lijmreceptuur voor de perfecte tapesluiting en de beste positie van de applicator in de verpakkingslijn. In enkele of dubbele uitvoering. Neutraal of bedrukt. Hersluitbare tape is leverbaar op machinerollen of als gestanste labels in elke vorm en grootte. De samenstelling van een tape is o.a. afhankelijk van:

 • oppervlaktespanning verpakkingsmateriaal
 • gewenste mate van openingsgemak
 • gewenste hersluitbaarheidsfrequentie
 • type tapeverwerkende apparatuur
 • productie- en verwerkingsomstandigheden

Samen met onze partner Supertape bieden wij de juiste oplossing aan voor uw toepassing.

 Haakmachinebouw hersluitbare tape seal Supertape


Haakmachinebouw hersluitbare tape strip SupertapeHaakmachinebouw partner van Supertape

 • Samen kansen zien

  Samen kansen zien

  De oplossing voor de hobbel in uw productieproces begint met een goede kop koffie met onze creatieve engineers. Tijdens een  brainstormsessie kijken we samen hoe wij het probleem kunnen aanpakken  en welke machine daarbij de beste oplossing biedt. En we berekenen natuurlijk de kostenbesparing die uw investering u gaat opleveren.

 • Kostenbesparing

  Kostenbesparing

  Haak Machinebouw ontwerpt en bouwt klant specifieke machines en installaties voor de grafische en verpakkingsindustrie en/of installeert als distributeur machines van gerenommeerde fabrikanten. Onze machines zijn allemaal CE gemarkeerd en verbeteren uw productieproces, met kostenbesparing en kwaliteitsverbetering als resultaat.

 • Alles in eigen huis

  Alles in eigen huis

  Het hele proces – van ontwerp tot vervaardiging – wordt door de vakmensen van Haak Machinebouw uitgevoerd in onze werkplaats in Akersloot. Aansluitend vindt de inbedrijfname en training met zorg plaats en kunt u voor service altijd op ons rekenen. Met twintig jaar ervaring in de grafische sector zijn wij een professionele partner die kwaliteit levert.

 • Samen kansen zien
 • Kostenbesparing
 • Alles in eigen huis