Haak Machinebouw

In het jaar 2012 ging het bord Haak Machinebouw op de gevel van het pand van een vers overgenomen machinefabriek en werd Ben Haak de trotse eigenaar van het bedrijf.

Toen in 2017 Henk Ockerse bij het bedrijf kwam, werd aan het eigen productiepakket een handelspakket toegevoegd dat de positie van de eigen producten verder versterkte en uitbouwde.

 

 Onze waarden

Bij alles staat het verantwoordelijkheidsgevoel voorop. Dit betekent dat:

 • Er eerlijk advies komt of iets wel of niet door ons uitgevoerd kan worden.
 • Er gewetensvol met middelen en tijd wordt omgegaan
 • Afspraak is afspraak, de klant kan op ons rekenen.
 • Er een nette prijs in rekening wordt gebracht.
 • Wij vierkant achter ons product staan

 Onze speerpunten

Haak Machinebouw heeft zich in de loop van haar bestaan toegelegd op de bouw van een aantal specifieke producten voor de grafische en (voedsel-)verpakkingsoplossingen.

 Metaalunie

 

Logo Metaalunie lid

Haak Machinebouw is lid van de Koninklijke Metaalunie, die met meer dan 14.000 leden garant staat voor een brede expertise, kennis van de branche en een concrete, resultaatgerichte aanpak biedt. Op al onze offertes en leveringen zijn de Metaalunie Leveringsvoorwaarden van toepassing.

Download hier de metaalunie voorwaarden

 

Onze partners

Autajon2Eshuis2NovoNordisk2
WenR2           Haakmachinebouw-partner-van-Supertape.jpg       Honeywell2

 • Service en Onderhoud

  Service en Onderhoud

  De ervaring leert dat wie eenmaal zaken doet met Haak Machinebouw op een van de bovenstaande gebieden, graag terugkomt om service en onderhoud te laten uitvoeren. Niet zelden worden deze momenten aangegrepen om te vragen of er ook op andere machine oplossingen verkrijgbaar zijn.

 • Speciaal machinebouw

  Speciaal machinebouw

  Naast kant en klare eindproducten is Haak Machinebouw specialist in het optimaliseren van bestaande machines. Of het nu gaat om het nauwkeuriger of sneller maken hiervan, u vindt in Haak Machinebouw altijd een goede raadgever. De uitbreidings- of vervangingsmodules worden in eigen huis geassembleerd en turn-key op de basismachine gebouwd. Voorbeelden zijn o.a. lamineerunits en baanbesturingen op etikettenproductiemachines

 • Grafische productieoplossingen

  Grafische productieoplossingen

  Voor de grafische industrie ligt de specialiteit op alles wat op- en afwikkelt, inspecteert en bewerkt. Zo behoren o.a. horizontale en verticale wikkelmachines tot het leveringsprogramma, die zijn doorontwikkeld tot uiterst precieze oplossingen als het op baanspanning en inpsectie aankomt.

  Een ander belangrijk product betreft de pre-mixer, die ervoor zorgt dat inkten maar vooral ook coatings consistent van samenstelling blijven. Voor verdere producten zie Grafische Producten.

 • Service en Onderhoud
 • Speciaal machinebouw
 • Grafische productieoplossingen