Bij verwerking van rol naar rol is wikkelen een factor van betekenis. Vaak wordt tussen afwikkelen en opwikkelen een bewerking of inspectie gedaan. Het  is van groot belang dat de gewikkelde rollen gelijkmatig met de juiste baanspanning en met rechte zijkanten gewikkeld worden. Zowel het opwikkel als afwikkelproces kan ook vol-automatisch worden uitgevoerd.

 

labelwikkel

 

wikkel h

 

Haak Machinebouw heeft zowel voor omwikkelen als automatisch opwikkelen oplossingen in eigen huis. Afhankelijk van de gewenste specificaties (baanspanning, lengte en diameter van de rollen) kunnen wij een scala aan oplossingen bieden.
 • Samen kansen zien

  Samen kansen zien

  De oplossing voor de hobbel in uw productieproces begint met een goede kop koffie met onze creatieve engineers. Tijdens een  brainstormsessie kijken we samen hoe wij het probleem kunnen aanpakken  en welke machine daarbij de beste oplossing biedt. En we berekenen natuurlijk de kostenbesparing die uw investering u gaat opleveren.

 • Kostenbesparing

  Kostenbesparing

  Haak Machinebouw ontwerpt en bouwt klant specifieke machines en installaties voor de grafische en verpakkingsindustrie en/of installeert als distributeur machines van gerenommeerde fabrikanten. Onze machines zijn allemaal CE gemarkeerd en verbeteren uw productieproces, met kostenbesparing en kwaliteitsverbetering als resultaat.

 • Alles in eigen huis

  Alles in eigen huis

  Het hele proces – van ontwerp tot vervaardiging – wordt door de vakmensen van Haak Machinebouw uitgevoerd in onze werkplaats in Akersloot. Aansluitend vindt de inbedrijfname en training met zorg plaats en kunt u voor service altijd op ons rekenen. Met twintig jaar ervaring in de grafische sector zijn wij een professionele partner die kwaliteit levert.

 • Samen kansen zien
 • Kostenbesparing
 • Alles in eigen huis