Stansen is eigenlijk niks anders dan een figuur uit uw drukwerk snijden door middel van een stansmes. De mogelijkheden hiervan zijn zeer uitgebreid en geven een eigentijdse en opvallende uitstraling aan uw drukwerk. Voor iedere vorm moet er eenmalig een stansmes worden gemaakt, welke bij iedere herhaalorder weer opnieuw kan worden gebruikt.

 

stansen

 

De oplossingen die wij bieden zijn eenvoudig, compact en voordelig. Met onze stansoplossingen bewijzen wij dat kwaliteit niet duur hoeft te zijn. Bovendien behoren onze stansmachines tot de snelste in hun productklasse.

 • Samen kansen zien

  Samen kansen zien

  De oplossing voor de hobbel in uw productieproces begint met een goede kop koffie met onze creatieve engineers. Tijdens een  brainstormsessie kijken we samen hoe wij het probleem kunnen aanpakken  en welke machine daarbij de beste oplossing biedt. En we berekenen natuurlijk de kostenbesparing die uw investering u gaat opleveren.

 • Kostenbesparing

  Kostenbesparing

  Haak Machinebouw ontwerpt en bouwt klant specifieke machines en installaties voor de grafische en verpakkingsindustrie en/of installeert als distributeur machines van gerenommeerde fabrikanten. Onze machines zijn allemaal CE gemarkeerd en verbeteren uw productieproces, met kostenbesparing en kwaliteitsverbetering als resultaat.

 • Alles in eigen huis

  Alles in eigen huis

  Het hele proces – van ontwerp tot vervaardiging – wordt door de vakmensen van Haak Machinebouw uitgevoerd in onze werkplaats in Akersloot. Aansluitend vindt de inbedrijfname en training met zorg plaats en kunt u voor service altijd op ons rekenen. Met twintig jaar ervaring in de grafische sector zijn wij een professionele partner die kwaliteit levert.

 • Samen kansen zien
 • Kostenbesparing
 • Alles in eigen huis