In plaats van vele soorten en maten gesneden hulzen op voorraad te zetten gaan steeds meer bedrijven over op het aanschaffen van een hulzensnijder. Wanneer een dergelijke machine niet voldoende is geautomatiseerd moet er nog altijd iemand in de buurt blijven om het proces van snijden te begeleiden. Er zijn nu oplossingen verkrijgbaar die de menselijke tussenkomst praktisch uitsluitend door een verregaande graat van automatisering. Koppeling aan het Management Informatie Systeem behoort daar tot de mogelijkheden.

 

hukzen

De oplossing van Haak Machinebouw is de automatische en de vol-automatische hulzensnijder. De aantallen en afsnijlengtes worden vooraf geprogrammeerd. De moederhuls wordt bij de automatische versie handmatig en bij de volautomatische versie gemechaniseerd op de snijpositie in de machine gebracht. De operator hoeft bij de automatische versie alleen terug te komen voor het opnieuw invoeren van een moederhuls en bij de volautomatische versie alleen als het magazijn van moederhulzen leeg is en voor het wisselen van de hulsadapter. Dat kan in principe gedaan worden door iemand die ander werk in de omgeving van de machine heeft.

 • Samen kansen zien

  Samen kansen zien

  De oplossing voor de hobbel in uw productieproces begint met een goede kop koffie met onze creatieve engineers. Tijdens een  brainstormsessie kijken we samen hoe wij het probleem kunnen aanpakken  en welke machine daarbij de beste oplossing biedt. En we berekenen natuurlijk de kostenbesparing die uw investering u gaat opleveren.

 • Kostenbesparing

  Kostenbesparing

  Haak Machinebouw ontwerpt en bouwt klant specifieke machines en installaties voor de grafische en verpakkingsindustrie en/of installeert als distributeur machines van gerenommeerde fabrikanten. Onze machines zijn allemaal CE gemarkeerd en verbeteren uw productieproces, met kostenbesparing en kwaliteitsverbetering als resultaat.

 • Alles in eigen huis

  Alles in eigen huis

  Het hele proces – van ontwerp tot vervaardiging – wordt door de vakmensen van Haak Machinebouw uitgevoerd in onze werkplaats in Akersloot. Aansluitend vindt de inbedrijfname en training met zorg plaats en kunt u voor service altijd op ons rekenen. Met twintig jaar ervaring in de grafische sector zijn wij een professionele partner die kwaliteit levert.

 • Samen kansen zien
 • Kostenbesparing
 • Alles in eigen huis