+31-(0)75-6286439 info@haakmachinebouw.nl

Over ons

Ons enthousiaste team staat met raad en daad klaar om een oplossing te bieden.

Ben Haak

Technisch Directeur

Henk Ockerse

Commercieel directeur

Violeta van Zwieten

Verkoopbinnendienst

Kostenbesparing

Haak Machinebouw ontwerpt en bouwt klant specifieke machines en installaties voor de grafische en verpakkingsindustrie en/of installeert als distributeur machines van gerenommeerde fabrikanten. Onze machines zijn allemaal CE gemarkeerd en verbeteren uw productieproces, met kostenbesparing en kwaliteitsverbetering als resultaat.

Alles in eigen huis

Het hele proces – van ontwerp tot vervaardiging – wordt door de vakmensen van Haak Machinebouw uitgevoerd in onze werkplaats in Akersloot. Aansluitend vindt de inbedrijfname en training met zorg plaats en kunt u voor service altijd op ons rekenen. Met twintig jaar ervaring in de grafische sector zijn wij een professionele partner die kwaliteit levert.

Samen kansen zien

De oplossing voor de hobbel in uw productieproces begint met een goede kop koffie met onze creatieve engineers. Tijdens een  brainstormsessie kijken we samen hoe wij het probleem kunnen aanpakken  en welke machine daarbij de beste oplossing biedt. En we berekenen natuurlijk de kostenbesparing die uw investering u gaat opleveren.

Haak Machinebouw is lid van de Koninklijke Metaalunie, die met meer dan 14.000 leden garant staat voor een brede expertise, kennis van de branche en een concrete, resultaatgerichte aanpak biedt. Op al onze offertes en leveringen zijn de Metaalunie Leveringsvoorwaarden van toepassing.

Vacatures

MOMENTEEL ZIJN ER GEEN VACATURES

Maar…. Open sollicitaties, voor een  stage of traineeship, worden zeker positief tegemoet gezien.